Digital skoleavis

 • Lars Tjørnelund Nissen (LN) den 12-01-2018

  Kære forældre på Rantzausminde Skole. 
   

  Rantzausminde skole er i dette skoleår blevet en del af et Erasmus + projekt. Rantzausminde skole indgår i dette projekt som partner, sammen med en skole fra Catalonien - Escola Volerany nær Barcelona og en skole fra Rumænien - Oracle Porumbescu i Fratautii Noi. 

  Projektet hedder "Diving into the sea with MeWe space". Projektet handler om en masse aktiviteter omkring det at vokse op og leve ved havet. 

  Alle disse aktiviteter skal samles og formidles i skolens MeWeSpace. 

   

  Se flg. Link:

  https://meweseasvendborg.skoleblogs.dk
   

  I projektet indgår også en mulighed for at forældre kan komme tættere på projektet og tæt på forældrene fra de andre projektlandes skoler. 

   

  Som forældre skal I blive venner af denne projekt Facebookside:

   

  Se flg link.

  www.facebook.com/erasmus.rantzausminde.7

   

  Når I er venner af denne side vil I blive lukket ind i en lukket gruppe, hvor I kan tage kontakt og udveksle oplysninger med forældre fra de andre 2 skoler i projektet. 

   

  Vores håb er at vi som skole kan komme tættere på hinanden og vores kulturer. Det kunne være spændende at udveksle erfaringer, som gjorde os mere vidende om elevernes læring og dannelse på tværs af vores forskellige kulturer. 

   

  Måske kunne der skabes mulighed for at udveksle ideer og erfaringer på tværs af landegrænser. Og hvem ved......måske kunne der skabes muligheder for fysiske udvekslinger og besøg på tværs af landegrænserne ?  Dette kunne være interessant.....


  Med venlig hilsen på vejne af Erasmus teamet......


  Lars Nissen

 • ikon
  Maria Malling Madsen den 10-10-2017
  Skema og ringetider 23.10.2017 - 23.03.2018
 • 20-03-2018
  14:00-15:00
  møde med forældre ·
  1

Besøgstæller

726525