Opslagstavlen

Kære forældre til børn i SFO

Husk deadline d. 28.9-18 for tilbagemelding til SFO om pasningsbehov i efterårsferien

Personalet har brug for at I udfylder skemaet på nyhedsbrevet, så de kan planlægge bemandingen for ugen.

Venlig hilsen og god weekend
    Vibeke Østergaard

Vibeke Østergaard Nielsen den 21-09-2018
    Kære forældre og elever på Rantzausminde Skole og Vestre Skole

I inviteres hermed til endnu et ordblindenetværk, tirsdag den 23. oktober kl. 16.00-17.30. Netværket er for de elever, der er testet i gul eller rød zone i ordblidetesten og deres forældre.

Denne gang har vi inviteret Randi Hedelund Jeppesen til at komme og holde et oplæg for os.
    Randi er selv ordblind og uddannet lærer, og hun har masser af erfaring med at rådgive ordblinde elever og deres forældre. Se evt dette link; https://hjaelptilord.dk/om-randi.

Vi håber på, at I vil møde talstærkt op. Vi har slået netværket sammen med Vestre Skole, hvilket betyder, at vi forhåbentlig bliver lidt flere.

Denne gang vil netværket blive afholdt på Vestre Skole.

Når tiden nærmer sig sender vi en dagsorden for eftermiddagen ud til jer.

I bedes dog melde tilbage til mig, om I kommer denne dag.
    S.U senest den 12. oktober.

Vibeke Østergaard
    Vibeke Østergaard Nielsen den 21-09-2018
    Åben virksomhed for elever og forældre på 8. og 9. årg.

Husk tilmelding senest 1/10 2018.

Se vedhæftede brev fra udvalgsformand Henrik Nielsen samt link til virksomhedskatalog.

Jannie Rokamp den 14-09-2018
    Info fra Fyn Bus om nye køreplaner.

Nyt skoleår, ny buskøreplan?

Nu hvor det nye skoleår starter, så tjek hellere buskøreplanen en ekstra gang. FynBus har nemlig skiftet køreplan for de fleste ruter på Fyn og Langeland.

Du kan se køreplanerne på Rejseplanen og FynBus.dk

Få besked, hvis skolebussen kører andre veje

I Rejseplanens app til smartphones kan du søge på din eller dit barns rejse og tilmelde dig beskeder om forsinkelser eller ruteændringer, fx på grund af vejarbejde.

Se hvordan du gør på fynbus.dk/push

Jannie Rokamp den 09-08-2018
    Skema og ringetider 09.08.2018 - 12.10.2018